"The best business software for the Nordic office"
  

Mmpro Oy toimittaa suomalaisille yrityksille kehittyneitä ja kustannustehokkaita ratkaisuja PDF-tiedostojen tuottamiseen, käsittelyyn ja muokkaamiseen.

PDF-XChange Pro on Tracker Softwaren Suomessa laajalti käytetty PDF-ohjelmisto. Siitä on toimitettu koko henkilöstön kattavat lisenssit jo yli kahdelle sadalle suomalaiselle suuryritykselle ja yhteisölle. Lisäksi käyttäjinä on satoja pkt-yrityksiä. Ohjelmisto toimii muiden kielten ohella suomeksi, koulutusmateriaalin saa näiltä sivuilta suomeksi ja käytettävissä on suomenkielinen maksuton puhelintuki. Ohjelmistoon kuuluu PDF-tiedostojen luku- ja muokkausohjelma PDF-XChange Viewer (alla).

PDF-XChange Viewer  korvaa Adobe Readerin PDF-tiedostojen katselussa ja tarjoaa kommentoinnin lisäksi käyttöön muita ominaisuuksia kuten, tiedostojen muokkaus kirjoittamalla, piirtämällä sekä leikepöydän kautta kopioimalla. Ohjelma sisältää myös tekstin tunnistuksen (OCR), täytettyjen PDF- lomakkeiden tallennuksen sekä PDF:n konvertoinnin kuvatiedostoksi. Suomalaiset yritykset käyttävät Viewer Pro:ta laajalti pdf-asiakirjojen kommentointiin, tekstintunnistukseen, asiahakuun, muokkaukseen ja sovittamiseen työasiakirjoiksi omaan käyttöön.

Uusi PDF-XChange Editor on julkaistu 21.10.2013 nostaa Viewerin tarjoamat muokkaus-ominaisuudet uudelle tasolle. Sisältää PDF-asiakirjan tekstin, kuvien ja piirrosten suoran muokkauksen. Asiakirjojen skannaus ja tekstitunnistus voidaan tehdä yhtenä toimintona.
PDF-, kuva ja tekstitiedostojen yhdistelu sekä tulossa oleva XFA–lomakkeiden käsittely. Editor on uusi kehitysalusta johon odotettavissa vielä paljon uutta !

 

MMPRO Oy Tilkantori 3 B 18
00300 HELSINKI
p. 040-510 1760
harry.palmen@welho.com