PDF-XChange PROn latauslomake

Asennustiedosto sopii PDF-XChange PRO ohjelmiston uusasennukseen, päivitykseen tai koeversioksi. Asentamalla ilman lisenssiavainta ohjelmisto toimii koeversiona ilman aikarajaa. Koeversion toiminta on muuten normaalia, mutta uusia PDF-tiedostoja luotaessa tai valmiita muokattaessa asiakirjan sivun ylänurkkiin tulee mainosvesileimat. Koeversioasennuksen voi helposti muuttaa lisensoiduksi tilaamalla siihen lisenssiavaimen.

Ohjelmisto sisältää PDF-tiedostojen luku- ja muokkausohjelma PDF-XChange Editor Plus:n. Se antaa lukutoiminnon lisäksi työkalut PDF-asiakirjojen monipuoliseen kommentointiin, merkintään ja muokkaukseen. Editor korvaa ohjelmistossa aikaisemman PDF-XChange Viewerin. Editorin ominaisuuksiin kuuluu mm. PDF-asiakirjan tekstin, ominaisuuksien ja sivusisällön suora muokkaus ja Editor Plus:ssa on mahdollista myös luoda täydennettäviä PDF-lomakkeita.

Ohjelmistossa on mukana myös PDF-Tools sekä virtuaalitulostimena PDF-XChange Standard.

Lisenssikyselyt:

 paula.hamalainen@mmpro.fi
tai p. +358 50 40 80 691.

Ohjelman voi asentaa toimimaan suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai monella muulla kielellä. Kieli voidaan vaihtaa ohjelman asetuksista.


Siirry lataamaan ohjelma täyttämällä yhteystietosi. Tiedot tulevat vain EduCat Oy / Mmpro:n omaan käyttöön.